fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Foto | O familie din Sibiu cu şase copii trăiește într-o sărăcie lucie

Șase copii din Municipiul Sibiu, de pe Strada Ovăzului, cu vârste cuprinse între trei și 13 ani, trăiesc în sărăcie, într-o baracă fără curent electric, apă potabilă, îndurând foamea și lipsurile. Cei mici nu mai au puterea să zâmbească și par să se fi maturizat înainte de vreme. Își permit doar să viseze că într-o zi vor avea de toate pe masă, că nu le vor lipsi jucăriile și mai ales că vor avea lumină și un televizor pentru desene animate.

Familia Pintea compusă din opt suflete, doi adulți și cei șase copilași locuiesc la marginea orașului Sibiu într-o baracă și se chinuie în fiecare zi să pună o bucată de pâine pe masă. În afară de asta, locul în care își duc traiul abia dacă se poate numi casă.

„Toți opt trăim doar din alocațiile copiilor pentru că nu am găsit un loc de muncă, iar în această perioadă ne mărim venitul prin vânzarea melcilor pe care îi adunăm de pe câmp. Totuși, nu ne ajung banii pentru întreținerea casei. Noi nu avem curent electric în schimb folosim un generator, dar acesta necesită benzină și deocamdată nu ne permitem să îl încărcăm. Ne este foarte greu, pentru că nu avem nici apă potabilă. În mare parte folosim apă din râul Cibin. Toți cei care ne pot ajuta cu alimente, apă, haine, benzină, jucării, medicamente, îi rugăm să ne contacteze la numărul de telefon 0759571867 sau personal pe Strada Ovăzului.”, ne spune Tamara Pintea.

Pe lângă familia Pintea pe strada Ovăzului mai alte cinci familii care se află în aceeași situație.

Foto | O familie din Sibiu cu şase copii trăiește într-o sărăcie lucie

Foto | O familie din Sibiu cu şase copii trăiește într-o sărăcie lucie

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si