fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

FOTO O asociație din Germania a donat aparatura fitness pentru Liceul ”Axente Sever” din Mediaș

Luni 18 octombrie membrii asociației Patenschaftsverein Siebenburgen din localitatea germană Neuntal au poposit la Liceul Teoretic Axente Sever.

Este vorba de o asociație de sponsorizare care activează de 30 de ani și al cărei obiectiv principal il constituie sprijinirea unităților de invățământ din Transilvania, a spitalelor și a comunităților din mediul rural. Asociația organizează anual 2 transporturi cu materiale necesare comunităților locale din spațiul intracarpatic.

Cele două microbuze ale asociației au poposit la unitatea noastră de invățământ și au donat aparatură pentru sala de fitness a Liceului Teoretic Axente Sever. Este vorba de biciclete speciale de fitness, de un aparat de forță dar și de un monociclu.

FOTO O asociație din Germania a donat aparatura fitness pentru Liceul ”Axente Sever” din MediașMembrii asociației au fost insoțiți de Mircea Galață și Ștefan Keresztes, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Reprezentanții asociației Patenschaftsverein Siebenburgen au fost primiți de corpul profesoral al liceului nostru iar pe durata vizitei lor aparatele au fost amplasate și montate in sala de fitness de la subsolul corpului de clădire C.

Le mulțumim reprezentanților asociației Patenschaftsverein Siebenburgen pentru sprijinul acordat unității noastre de invățământ și pentru activitatea de ajutorare pe care o desfășoară in Transilvania. Asociația are 45 de membri, este condusă de președintele Hubert Schauberick și de vicepreședintele Otmar Kramer.

Etichete:

Recomandam sa citesti si