fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

FOTO- Acțiuni pe raza întregului judeţ pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane

În ultimele 24 de ore,  polițiști din cadrul Serviciului Rutier Sibiu în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat acțiuni pe raza întregului judeţ pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane. Totodată, acţiunile sunt desfăşurate pentru prevenirea accidentelor de circulație, siguranţa rutieră reprezentând o prioritate a activităţii poliţiştilor doljeni.

Astfel de acțiuni sunt vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare. În urma abaterilor constatate organele de control au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale, din care 38 sancţiuni conform lg. 55/2020,  în valoare totală de peste 13.000  de lei. Totodată, poliţiştii au constatat o infracțiune la regimul rutier, au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

FOTO- Acțiuni pe raza întregului judeţ pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoaneRecomandăm tuturor participanţilor la traficul rutier să adopte o conduită preventivă în trafic, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren! Totodată, le recomandăm să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție atât în mijloacele de transport în comun cât şi în celelalte locuri unde este obligatoriu, să nu se expună la riscuri!

FOTO- Acțiuni pe raza întregului judeţ pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane

Etichete: