fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Forța Dreptei Sibiu, reprezentată la Consiliul Național al Forței Dreptei

În cursul zilei de luni, 16.05, Ciprian Faraon, secretarul general al organizației Forța Dreptei din Sibiu, a participat la prima reuniune a Consiliului Național al Forța Dreptei.
În cadrul sedinței s-a făcut o evaluare asupra dezvoltării partidului în plan local și s-au fixat obiectivele pentru acest an. În doar 2 luni de zile de la înregistrarea partidului s-a reușit înființarea a 24 de filiale la nivel de județe și sectoare ale municipiului București.
„Până la 1 iulie ne propunem să avem constituite organizații în toate județele și sectoarele, iar până la sfârșitul anului în minimum jumătate plus unu din localitățile României. În toamna acestui an vor avea loc alegeri la nivelul organizațiilor locale și județene, iar Congresul va avea loc în primele luni ale anului viitor. De asemenea, începem demersurile pentru constituirea comisiilor de specialitate ale Forța Dreptei. Dorim ca în cursul acestui an să obținem recunoașterea la nivel european. Vom depune cerere de înscriere în Partidul Popular European, formațiunea politică de centru-dreapta de la nivel european cea mai apropiată de valorile principiile și ideile care stau la baza funcționării formațiunii noastre politice. În ceea ce privește alegerile locale parțiale, Forța Dreptei intenționează să se prezinte cu candidați proprii în cele peste 30 de localități în care au fost vacantate mandate de primari.”, a spus președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban.
„Cel mai probabil și în județul Sibiu, în comuna Marpod, vom avea în curând alegeri parțiale. Noi, cei de la Forța Dreptei Sibiu, vom fi pregătiți să oferim comunității Marpod un candidat credibil.”, a menționat și Ciprian Faraon.
Etichete:

Recomandam sa citesti si