fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Forța Dreptei se întărește la Sibiu

În cadrul ultimei conferințe de presă organizate la Sibiu la care a participat inclusiv președintele partidului, Ludovic Orban, au fost lansate încă trei organizații locale, în Talmaciu, Sadu și Păuca. În momentul de față organizația județeană numără 10 filiale locale și peste 400 de membrii simpatizanți și se concentrează pe înființarea de organizații locale în județul Sibiu.

“Din nefericire pentru noi în special la nivelul județului Sibiu și la nivel național, ducem lipsă de lideri autentici și din punctul meu de vedere un adevărat lider este cel care reușește să își pună în aplicare ideile să își respecte omenii si, să aibă capacitatea să conducă, să impună o viziune, să aibă inițiativă, să conducă prin exemplul personal, să respecte și să își prețuiască obștea, țara, dar în special să fie printre oameni. Forța Dreptei este un partid la început de drum, dar are șansa mare de a dovedi că poate să aducă în fața oamenilor astfel de lideri, niște lideri autentici.” a declarat Ciprian Faraon, președintele filialei municipale Sibiu, la deschiderea conferinței de presă.

Victor Orban a ținut să sublinieze că principalul vinovat pentru eșecul Schengen este Klaus Iohannis: “Principalul vinovat este concetățeanul dumneavoastră, care o fi fost el un primar bun, însă ca președinte al României este o catastrofă. Cele mai grave greșeli din punctul meu de vedere sunt neexistența unei strategii de integrare foarte bine structurată și neexistența unei discuții directe și din timp.”

Sâmbătă, Ludovic Orban după lansarea celor 3 organizații locale nou înființate, va participa la meciul de fotbal dintre FC Hermannstadt și FCV Farul Constanța și va vizita Târgul de Crăciun de la Sibiu.
Forța Dreptei este condusă la nivelul județului Sibiu de către deputatul Constantin Șovăială.