fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Formația lui Jorge Costa a încheiat la egalitate partida cu FC Argeș, scor 1-1

Formația lui Jorge Costa a încheiat la egalitate partida cu FC Argeș, scor 1-1

Formația lui Jorge Costa a obținut un punct din deplasarea de la Pitești. A fost o partidă cu două părți distincte. Gaziștii nu s-au regăsit în prima repriză, au jucat slab și nu avut nicio ocazie, iar apoi în actul secund au arătat o altă față, au egalat și au avut în final chiar șansa de a obține toate cele 3 puncte.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

FC Argeș a controlat jocul în prima repriză a partidei din etapa cu numărul 17 a Casa Liga 1. După ce în minutul 3, Yuri Matias a respins cu capul în corner la șutul lui Ionuț Șerban, formația gazdă a deschis scorul peste alte cinci minute, atunci când Andrei Tofan a centrat de pe partea dreaptă, iar Alexander Maes a reușit să înscrie cu o lovitură de cap.

Gaz Metan a egalat în minutul 63 atunci când Ronaldo Deaconu a executat o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, iar Ionuț Șerban a deviat mingea cu capul în propria poartă.

Gaziștii puteau pleca cu toate punctele de la Argeș, dar portarul Alexandru Greab la șutul lui Ondrej Baco și un apărător al lui FC Argeș la șutul lui Idrisa Sambu, au făcut ca scorul să rămână 1-1.

MOMENTUL CHEIE

Pauza a fost un sfetnic bun pentru alb-negrii. Acest aspect, coroborat cu schimbările de jucători făcute, au făcut ca alb-negrii să arate altceva în repriza a doua și să fie chiar foarte aproape de a se întoarce la Mediaș cu toate cele puncte puse în joc.

UNDE SUNTEM

În urma remizei cu FC Argeș, Gaz Metan a urcat provizoriu pe poziția a 8-a a clasamentului, cu 20 puncte acumulate.

CE URMEAZĂ

Pentru Gaz Metan urmează partida de pe teren propriu cu Politehnica Iași, contând pentru etapa cu numărul 18 a Casa Liga 1. Meciul va avea loc duminică, 24 ianuarie, de la ora 18:00.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si