fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

FlyLili își amână cu două luni zborurile de la Sibiu

Zborurile către și dinspre Sibiu care ar fi trebuit operate de compania FlyLili începând cu luna iulie se amână pentru septembrie. Cele cinci noi destinații europene anunțate într-un eveniment oficial, desfășurat pe Aeroportul Sibiu, în 20 mai, mai așteaptă. Operatorul FlyLili nu a reușit să înmatriculeze aeronava destinată curselor spre Nuremberg și Stuttgart (Germania), Milano-Malpensa, Roma-Fiumicino (Italia) și Barcelona (Spania).

”Suntem siguri că sibienii așteptau cu nerăbdare aceste noi conexiuni directe cu Spania, Italia și Germania. Aceste rute nu sunt doar o cale de plecare către Europa, ci și o invitație pentru turiști și oameni de afaceri să descopere frumusețea și oportunitățile economice ale României, în special ale Sibiului, spunea Jurgen Faff, fondatorul FlyLili, în urmă cu o lună și jumătate. „Nu înțeleg de ce procesul de înmatriculare a unei aeronave durează atât de mult. Este o situație care ne afectează foarte, foarte mult… Am știut că va fi un proces îndelungat, am luat în considerare și o marjă de siguranță, dar nu ne-am așteptat să dureze atât de mult. Din acest motiv, am decis să amânăm zborurile Fly Lili către și dinspre Sibiu până pe data de 1 septembrie. Sperăm că până atunci aeronava respectivă va fi înregistrată oficial”, a declarat Jurgen Faff, citat de ezs.ro.

”Prețurile biletelor încep de la 99 euro per segment de zbor, oferind opțiuni accesibile pentru toate tipurile de călătorii. Strategia comercială  FlyLili include distribuția a trei pachete de călătorie (Basic, Comfort si Premium), adaptate nevoilor specifice ale pasagerilor. Prin adăugarea acestor noi rute, FlyLili își întărește angajamentul de a conecta Transilvania cu destinații cheie din Europa și de a sprijini dezvoltarea turistică și economică a regiunii. Compania aeriană are o flotă formată din aeronave Airbus  A321, A320 și A319”, anunța compania, în luna mai.

Etichete:

Recomandam sa citesti si