fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Florin Neag va fi noul manager interimar al SCJU Sibiu

Florin Neag va fi noul manager al SCJU Sibiu

În urma încetării mandatului de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a domnului col. Constantin Marinel Vlase, începând de astăzi, 11 ianuarie 2021, prin Dispoziția Președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, se numește în funcția de conducere de manager interimar al Spitalului Județean domnul jr. Florin Neag, care și-a încetat activitatea de administrator public al județului Sibiu.

Noul manager interimar al Spitalului Județean Sibiu, Florin Neag își poate desfășura activitatea până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de 6 luni de la data numirii.

Numele lui Florin Neag a mai fost vehiculat pentru prefectură, pe postul de subprefect, ca reprezentant al Mediașului în această instituție. De asemenea, Florin Neag ocupat funcția de administrator public la finele anului trecut, el fiind angajat prin dispoziția președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean (nou Cod administrativ prevede că angajarea administratorilor publici se face prin dispoziție de președinte de CJ sau de primar, după caz). În trecut a deținut și funcția de director adjunct al Meditur, compania de transport public din Mediaș.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si