fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

FITS 2019 – Al doilea set de bilete în vânzare

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) anunță punerea în vânzare a celui de-al doilea set de bilete pentru ediția din acest an a evenimentului! Al treilea și ultimul set de bilete pentru FITS va fi anunțat în 14 mai.
Cea de-a XXVI-a ediție a FITS are loc în perioada 14 – 23 iunie și include 540 de evenimente cu invita și străini din peste 70 de țări care se vor desfășura în 75 de spații de joc din Sibiu și împrejurimi.

FITS 2019 - Al doilea set de bilete în vânzare

„Festivalul de teatru e un puzzle uriaș, multidimensional, cu sute de spectacole și spații de joc, iar noi îl așezăm cu bucurie în așa fel încât fiecare ediție să fie o experiență desăvârșită pentru public. Mă bucur că putem pune de astăzi la dispoziția iubitorilor de frumos încă un set de bilete, din vreme, sperăm noi, în așa fel încât să- i poată face programul până la începerea Festivalului!”, spune Constantin Chiriac, Directorul TNRS și Președintele FITS.
Printre spectacolele ale căror bilete sunt, de astăzi, în vânzare, se numără și cele 28 d  evenimente programate în biserici cu fado interpretat de Teresa Tapadas, dar și concertele de gospel, un gen artistic apreciat din ce în ce mai mult de iubitorii Festivalului, susținute de UK Gospel Choir și Gospel Touch Choir, ambele din Marea Britanie. Piese originale din soul ori jazz reintepretate într-o manieră clasică genului gospel, dar și piese foarte cunoscute, așa cum sunt cele pe care le știm din seria Sister Act vor putea fi auzite în bisericile incluse pe harta FITS.
De asemenea, continuă și în acest an seria de spectacole susținute la Academia Forțelor Terestre pentru militarii NATO, dar și la Teatrul Gong: Via între frontiere/17 BORDER CROSSINGS,  un spectacol din SUA ce poartă amprenta artistică a binecunoscutului Thaddeus Phillips și este o abordare sfâșietoare, dar comică, despre granițe imaginare, care însă dau naștere unor obstacole cât se poate de reale.
În această secțiune sunt cuprinse și spectacolele Poveștile lui John Cage/Cage Shuffle și Țara din inima mea/Our Country.
Etichete:

Recomandam sa citesti si