fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

„Fiți responsabili!”- mesajul medicului Liliana Coldea, managerul SCJU Sibiu

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 696 de persoane (dintre care 650 adulți și 46 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 520 de persoane, iar 53 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. Liliana Coldea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, a dorit să le transmită sibienilor câteva îndemnuri sibienilor prin intermediul rețelelor de socializare.

.

Fiți responsabili! Este îndemnul pe care îl refac în aceste zile. Din păcate evoluția din țară privind numărul de persoane testate pozitiv cu Covid-19 nu arată bine deloc. Zilnic înregistrăm cazuri noi și multe. Este perioada concediilor, sigur că ne dorim relaxare, însă trebuie să fiți foarte atenți și responsabili, să respectați în continuare măsurile de protecție: păstrați distanțarea socială, purtați mască, spălați-vă des pe mâini. Sănătate multă tuturor! (transmite Liliana Coldea, managerulul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu pe contul ei de Facebook)

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției care își desfășoară activitatea în cadrul  Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu  oferă în continuare  sprijin cetățenilor prin răspunsul prompt și eficient la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103. În ceea ce privește numărul de apeluri din ultimele 24 de ore, acestea au însumat un număr de 158 de apeluri ca urmare a noilor prevederilor legale.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 39 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 104 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală

Etichete:

Recomandam sa citesti si