fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Filmul „Lucruri pentre care merită să plângi” se vede la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă în avanpremieră pe Sibiu filmul LUCRURI PENTRU CARE MERITĂ SĂ PLÂNGI, în regia Cristinei Groșan. Proiecția va avea loc miercuri, 26 ianuarie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural “Ion Besoiu”.

 

Sinopsis:

Lucruri pentru care merită să plângi este o comedie-dramă despre încercările disperate ale Majei (30 de ani) de a intra, în sfârșit, în rând cu lumea serioasă. Cu un credit bancar pe 30 de ani, Maja e pe cale să preia apartamentul luat împreună cu iubitul ei. În toiul pregătirilor, Maja dă peste o rudă care nu doarme, ci e, fără niciun dubiu, moartă. Cum nimeni din familie nu e la îndemână, Maja trebuie să se descurce singură. Sau aproape. Neinvitată, i se alătură o veche prietenă din copilărie, care abia așteaptă să compare, cine unde a ajuns în viață. Se anunță o noapte extrem de lungă pentru Maja.

 

Premii: Cea mai bună actriță (Nóra Rainer-Micsinyei) la Bosphorus Film Festival 2021; nominalizare la categoria Cel mai bun film în cadrul Festivalului Internațional de film de la Sarajevo în 2021.

 

Rating: AP12 – Acordul părinților pentru copii sub 12 ani.

 

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-lucruri-pentru-care-merita-sa-plangi) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

 

 

Acest eveniment este organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

Etichete:

Recomandam sa citesti si