fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Filiala judeteana a PMP are un nou presedinte

Filiala judeteana a PMP  are un presedinte interimar, Radu Scutea, conform deciziei adoptate de catre Comitetului Executiv National, la propunerea presedintelui PMP, Eugen Tomac.
Anterior acestei numiri,  la Congresul PMP din 19 februarie, Ion Ariton, fost senator si ministru al economiei, care a condus organizatia sibiana a PMP in ultimii ani, a fost ales vicepresedinte pentru Regiunea Centru.
Noul presedinte interimar a preluat responsabilitatile executive  in data de  04 iulie2022, in prezenta  liderilor locali ai partidului. Intr-un mesaj adresat colegilor, Radu Scutea precizeaza: “Voi cauta, alaturi de fiecare dintre voi, sa valorific reusitele de pana acum, sa le inmultesc., sa trecem peste amaraciunea provocata de unele rezultate. Sunt convins ca experienta consistenta a dlui ministru Ariton, vicepresedinte regional, si a liderilor care au obtinut respectul, aprecierea si voturile alegatorilor in comunitatile din care fac parte, ne ofera perspectiva promovarii cu succes a interesului public in politica locala si nationala. Multumesc, de asemenea, dlui presedinte Eugen Tomac, secretarului general, Ionut Simionca, si colegilor din conducerea partidului, pentru increderea acordata.
Pentru un nou inceput, pentru o Miscare vie si convingatoare!”
Etichete:

Recomandam sa citesti si