fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Filarmonica pregătește surprize “la pachet” pentru prietenii muzicii clasice

Filarmonica de Stat Sibiu pune în vânzare, începând de marți, 28 martie, pachetele de bilete pentru concertele și recitalurile din perioada aprilie-iunie.

Ultimul trimestru al stagiunii simfonice 2022/2023 “EchO” aduce în fața publicului sibian dirijori de calibru mondial, așa cum sunt Cristian Mandeal, Alessandro Crudele sau Tito Ceccherini, pianiștii Vlad Dimulescu, Matei Rogoz, Ștefan Lovin, Oxana Corjos și Alessandro Marano, violonista Carolin Widmann – alături de care orchestra Filarmonicii Sibiu a avut onoarea să cânte la Festivalul Enescu 2021 -, dar și alți soliști internaționali, între care îi amintim pe Clarissa Bevilacqua – vioară și Vassilis Varvaresos – pian, Corul Academic Radio, soliștii vocali Diana Țugui, Antonela Bârnat, Florin Guzgă ori Balla Sándor.

Posesorii pachetelor de bilete beneficiază de locuri în sală asigurate la nouă concerte simfonice sau vocal-simfonice, un concert extraordinar condus de maestrul Cristian Mandeal și trei recitaluri, în intervalul 5 aprilie – 15 iunie 2023.

Programul complet al evenimentelor muzicale poate fi consultat pe https://filarmonicasibiu.ro/ro/events sau în aplicația mobilă oficială Filarmonica Sibiu App, disponibilă gratuit în AppStore și Google Play.

Pachetele se pot achiziționa de la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (de luni până joi, orele 10.00 – 12.00 și 13.00 – 16.00). Prețul unui pachet este 550 lei, iar pentru pensionari, elevi și studenți se aplică o reducere de 50 %. Plățile se acceptă în numerar sau cu orice card bancar.