fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Fiii satului se reunesc la Sebeșu de Sus

Primăria Comunei Racovița îi invită acasă pe fiii satului Sebeșu de Sus, duminică, 17 iulie. Sub egida “Casa părintească nu se uită!”, fiii satului sunt așteptați să se reîntâlnească acasă și să petreacă împreună cu familia, prietenii și întreaga comunitate.
“În cadrul evenimentului, se va pune în scenă Nunta tradițională din Sebeșu de Sus, acțiune care va deschide activitățile la ora 10:00. La ora 11:00, cuplurile de aur din Sebeșu de Sus își vor reînnoi jurămintele la Biserica Sf. Petru și Pavel din Sebeșu de Sus, iar apoi, începând cu ora 13:00, participanții sunt așteptați pe terenul de fotbal de pe Valea Moașei unde vor fi încântați cu un program artistic susținut de cântăreți și dansatori consacrați”, precizează Andreea Voicu, primarul comunei Racovița.

Vor urca pe scenă Răzvan Năstăsescu, Ansamblul Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului, Grup Vocal Doruri Sibiene, Robert Târnăveanu, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, Anca Mărginean, George și Maria Farcaș, Ansamblul Purtata Avrigului, Ansamblul Hora de la Rusca – Sebeșu de Jos, Grup Vocal Flori Racovicene (corul Școlii Gimnaziale Racovița), Ansamblul Doruleț – Racovița, Șezătoarea de la Racovița, Formația Sebeșu de Sus (Ovidiu Tatu, Adi Durdun, Ionuț Călin, Răzvan Șerban)
Spectacolul artistic va fi transmis live pe Facebook pe pagina Primaria Racovita Sibiu.
Evenimentul este realizat de Primăria și Consiliul Local Racovița și cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu prin Agenda Culturală a Județului Sibiu 2022. Parteneri: Școala Gimnazială Racovița, Parohia Ortodoxă- Sebeșu de Sus, Asociația Culturală Purtata Avrigului, Asociația Culturală “ Doruri Sibiene”

Etichete:

Recomandam sa citesti si