fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Fii T.A.Re dacă ești din SIBIU! – Tineri Antreprenori Responsabili din Sibiu

Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale organizează curs GRATUIT de competențe antreprenoriale pentru tinerii din județul Sibiu, iar pentru a participa trebuie să vă înscrieți în perioada 06 – 19 noiembrie, la adresa https://forms.gle/oP8sNjFW4U1oHArq7 Cursul se adresează tinerilor din județul Sibiu și se va desfășura ONLINE în perioada 23-27 NOIEMBRIE.

Sesiunile pentru dobândirea competențelor antreprenoriale se vor baza pe metode non-formale, punând un accent deosebit pe aspectele practice.

Concepte abordate:
– personalitatea întreprinzătorului
– formalitățile necesare înființării unei firme
– planul de afaceri
– tehnici de marketing
– elemente de legislație fiscală
– surse de finanțare ale unei afaceri
– indicatori financiari
– costuri și bugetare
– bilanțul, contul de profit și pierderi, calculul de lichidități
– lista organizațiilor suport pentru IMM-uri,

Participanții vor susține un examen în prezența unei comisii ANC, iar după absolvire vor obține un certificat care atestă parcurgerea programului de formare și menționează noile competențe dezvoltate. Certificatul este eliberat de Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Muncii și Protecției Sociale și are recunoaștere la nivelul UE.

Proiectul ”Fii T.A.Re dacă ești din SIBIU! – Tineri Antreprenori Responsabili din Sibiu” este cofinanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si