fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Festival Ecvestru pe Valea Hârtibaciului. Aurel Tămaș și Cocoș de la Călărași vor cânta la Brădeni.

Tradiționalul Festival Ecvestru de pe Valea Hârtibaciului, organizat de Primăria Brădeni, va avea loc în a doua de zi de Paști.

Localnicii și oaspeții sunt invitați luni, 6 mai, de la ora 10:00, în Târgul de animale din Brădeni, pentru a admira cei mai frumoși, rapizi și puternici cai. Evenimentul va cuprinde două concursuri de tracțiune – simplu și dublu -, dotat cu premii substanțiale: locul I – 5.000 de lei, locul II – 2.500 de lei, locul III – 1.000 de lei. Vor urma parada de frumusețe și concursul de viteză, pentru care premiile sunt, de asemenea, importante.

Marea surpriză a Festivalului este tombola dedicată spectatorilor. Marele premiu pe care îl pot câștiga este un armăsar.

După concursurile ecvestre, Festivalul va continua cu un spectacol de muzică și dansuri. Vedetele sărbătorii de la Brădeni vor fi: Aurel Tămaș, Carmen de la Sălciua, Cocoș de la Călărași, Marinela Suciu, Florin Suciu, Grupul de dansatori Brădeni și Grupul de copii SIRINX.

Festivalul Ecvestru de pe Valea Hârtibaciului, ajuns la cea de-a VII-a ediție, este un proiect al Primăriei Brădeni cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si