fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Femeie ucisă pe strada Păltiniș din municipiul Mediaș

Marți, în jurul orei 12,30, prin apel 112, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată despre faptul că, o femeie este căzută pe o stradă din municipiu, prezentând o posibilă rană care sângerează din zona gâtului. La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje medicale, acestea din urmă efectuând manevre de resuscitare ale persoanei în cauză, fără succes însă, fiind pronunțat decesul femeii.

„Saj Sibiu a trimis de urgență de la substația Medias, un echipaj de tip B pe strada Păltiniș. Apelul primit la dispeceratul unic a informat că o femeie în vârstă, este căzută în stradă. Echipajul sosit la fața locului a găsit femeia căzută, ea prezentând o hemoragie care provenea din zona gâtului. Echipajul a inițiat manevrele de resuscitare ,totodată chemând încă un echipaj în sprijin. Din păcate femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată.”, transmit reprenentanții SAJ Sibiu

Poliția a fost prezentă la fața locului și a început activități specifice cazului.

„Din primele cercetări efectuate de către polițiști a rezultat că este vorba despre o femeie în vârstă de 74 de ani, din municipiul Mediaș. Deoarece din constatările preliminarii a reieșit faptul că moartea femeii ar fi survenit ca urmare a săvârșirii unei fapte cu violență, a fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmează să stabilească situația de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Trupul femeii a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului.