fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

FCSB s-a impus contra echipei FC Hermannstadt, scor 5-0

FCSB s-a impus  contra lui FC Hermannstadt, scor 5-0, într-o partidă contând pentru etapa a opta din Liga 1 și s-a apropiat la trei puncte de liderul Universitatea Craiova, cu 18 puncte după opt etape de campionat. Roș-albaștrii au înscris, până acum, de 22 de ori, având cu 9 goluri mai multe decât echipa aflată, momentan, pe prima poziție în clasament. Au marcat Cristea 3, Man 11, Buș 32, Moruțan 34, Tănase 72

Căpitanului sibienilor, Ousmane Viera a recunoscut că echipa a făcut greșeli impardonabile în defensivă. „Am jucat foarte prost, a fost o rușine de meci, nu meritam nimic, FCSB a fost echipa mult mai bună. Dacă meciul începe de la 2-0 nu ai nicio șansă cu o echipă mult mai valoroasă. Din păcate nu am jucat bine și trebuie să ne trezim pentru că avem meci cu Craiova. Am greșit și nu am voie să fac asemenea greșeli pentru că am experiență. Eu trebuie să dau încredere la jucători, dar se întâmplă și să greșești”, a spus Viera

Elevii lui Anton Petrea au deschis balul repede, în minutul 3, cu o execuție de mare maestru a lui Iulian Cristea, iar jocul a fost după aceea la discreția lor. Dennis Man a dus scorul la 2-0 în minutul 11, în timp ce Sergiu Buș a înscris primul său gol pentru FCSB în minutul 32, după o acțiune superbă, la care a colaborat cu Olimpiu Moruțan. Man a ieșit la rampă din nou în minutul 34, când i-a pasat lui Moruțan pentru 4-0, iar lucrurile erau deja clare. În partea secundă, Man i-a pasat decisiv și lui Tănase, care a închis tabela în minutul 72 și a fost înlocuit, chiar după ce a marcat, de Răzvan Oaidă, aflat la primele minute din acest sezon, după o accidentare de lungă durată.

FCSB: Vlad – Creţu (Ov. Popescu ’81), Cristea, Miron, Panţîru (Briceag ’73) – Tănase (Oaidă ’73), Simion (Şut ’65), Vînă – Man, Buş (C. Dumitru ’46), Moruţan.

Antrenor Anton Petrea

FC Hermannstadt: Figueiredo – Scarlatache (Bastos ’59), Viera, I. Stoica, Opruţ – Caiado, Dâlbea (Alhassan ’58), Pires (Fortes ’58), Florică (Addae ‘5) – David Mayoral, Joalisson (Mustivar ’75).

Antrenor Ruben Albes.

Cartonașe galbene: Vînă 83/ Dâlbea 7, Viera 39, Alhassan 83

Arbitri: Horațiu Feșnic – Mircea Orbuleț, Daniel Mitruți – George Găman

Observatori: Constantin Stătescu (LPF), Cristian Nica (CCA)

Etichete: