fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

FC Hermannstadt – CSM Politehnica Iași

După o lună de absență, timp în care a avut programate două deplasări consecutive, echipa sibiană se întoarce pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” pentru întâlnirea cu CSM Politehnica Iași, contând pentru etapa a IV-a a play-out-ului. Meciul este programat sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 17:00.
Antrenorul Vasile Miriuță a declarat, într-o conferință de presă, că echipa sa nu mai are voie să facă pași greșiți. Tehnicianul și-a sfătuit jucătorii să uite ultimele partide și speră ca FC Hermannstadt să revină la forma de dinaintea acestora, când primea foarte greu gol.
,,Ne așteaptă un meci foarte greu, cum au fost de altfel și celelalte de până acum. Am mai spus-o, n-am pornit cu dreptul în acest play-out, cum ne-am fi dorit cu toții, cu toate că am avut două partide foarte grele, cu cele mai în formă echipe din play-out, mă refer la Gaz Metan și la Dinamo.” – a declarat Miriuță.
FC Hermannstadt - CSM Politehnica IașiVasile Miriuță nu îi va putea folosi în partida cu CSM Politehnica Iași pe Alexandru Dandea (suspendat), Sergiu Popovici și Pedro Moreiro. Tehnicianul a adăugat că absența lui Dandea s-a resimțit în ultimele două jocuri, fundașul fiind suspendat 3 etape după eliminarea din partida cu Gaz Metan. ”Punctul nostru forte era apărarea. Ne lipsește și Dandea, trebuie să recunosc. Cu Dandea pe teren am luat 7 goluri în 15 partide. S-a văzut lipsa lui în aceste partide. E un lider, un jucător extraordinar”.
Portarul Cătălin Căbuz, revenit la echipă după cantonamentul naționalei de tineret în Spania, a fost felicitat de antrenorul Vasile Miriuță pentru faptul că a devenit tată cu o zi mai devreme. Vizibil emoționat, portarul a declarat că este obligatoriu ca echipa să câștige toate cele 3 puncte cu CSM Politehnica Iași.
Înaintea acestei partide, FC Hermannstadt ocupă locul 6 în clasamentul play-out-ului, cu 17 puncte, în vreme ce CSM Politehnica Iași ocupă locul 3, cu 20 de puncte.
Etichete:

Recomandam sa citesti si