fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Fără permis și băut, oprit de polițiști la Șeica Mare

Fără permis și băut, oprit de polițiști la Șeica MarePolițiștii rutieri au oprit în trafic la Șeica Mare un șofer care în urma verificărilor s-a constatat că nu deține permis de conducere și era și băut.

“La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 00,30, pe DJ 141A, în localitatea Șeica Mare, polițiștii au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia s-a constatat că se află un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Ruși. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere și se află sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează reprezentanții IPJ Sibiu.

În momentul opririi, în autoturism se mai afla o tânără în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate, proprietara autoturismului, care cunoștea faptul că tânărul în cauză nu deține permis de conducere.

Pe numele șoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar pe numele tinerei s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de încredințare.

Etichete:

Recomandam sa citesti si