fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Fără permis, conducând mopede  neînmatriculate

La data de 27.05.2021, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos, au oprit pentru control în trafic, în localitatea Cârța, un tânăr care conducea un moped.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul are 18 ani, domiciliază în Cârța și nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar mopedul este neînmatriculat/neînregistrat.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat.

O faptă similară au constatat și polițiștii din Cisnădie. La data de 27.05.2021, în jurul orei 12:30, pe strada Lungă din Cisnădie, polițiștii au oprit pentru control în trafic un moped. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedul era condus de un localnic în vârstă de 56 de ani, iar mopedul este neînmatriculat/neînregistrat.

Pe numele bărbatului  s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat. De asemenea, întrucât bărbatul nu a putut prezenta documentele mopedului sau proveniența acestuia, polițiștii verifică acum și aceste aspecte.

Etichete:

Recomandam sa citesti si