fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Fără permis, alcool și o mașină arsă în totalitate

Ziua Națională a României modifică data susținerii examenului pentru redobândirea permisului de conducere

La data de 9 februarie a.c., în jurul orei 21,00, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Apoldu de Jos, a condus un autoturism pe DJ 143B, dinspre Amnaș spre Apoldu de Jos, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a oprit în șanțul din pământ de pe marginea drumului.

În încercarea de a reveni pe partea carosabilă, șoferul a accelerat excesiv autoturismul ceea ce ar fi generat un incendiu în zona compartimentului motor, incendiu care s-a extins și a dus la distrugerea totală a mașinii.

Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După recoltarea probelor biologice, la nivelul Poliției Orașului Săliște, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv distrugere din culpă.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Etichete:

Recomandam sa citesti si