fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Familie salvată de jandarmii montani, după ce a rămas blocată cu mașina în zona Oncești

Familie salvată de jandarmii montani, după ce a rămas blocată cu mașina în zona Oncești

Astăzi, în jurul orei 14.00, jandarmii montani din cadrul Postului Montan Păltiniș au intervenit în ajutorul unei familii din județul Sibiu.

Jandarmii patrulau în zona centrală a stațiunii când au fost informați de un grup de turiști cu privire la faptul că o familie a rămas blocată cu mașina în zona Oncești.

Au ajuns imediat la fața locului unde au identificat un bărbat și o femeie, care erau împreună cu copiii lor de 6 și 9 ani lângă mașina înzăpezită.

Pentru tractarea autoturismului, jandarmii au luat legătura cu un angajat al Schitului Păltiniș, iar cu ajutorul tractorului cu care acesta s-a deplasat la fața locului au reușit să-l repună pe direcție.

Familie salvată de jandarmii montani, după ce a rămas blocată cu mașina în zona OnceștiDin fericire, în urma evenimentului nu au fost victime, iar pentru a se asigura că sunt în siguranță, jandarmii montani au însoțit persoanele până la telescaun.

Dacă vă aflați în dificultate în zonele montane Păltiniș și Bâlea apelați cu încredere numărul unic de urgenţă 112 sau adresați-vă direct jandarmilor.

Etichete:

Recomandam sa citesti si