fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Facultatea de Drept ULBS la ceas aniversar – 50 de ani

Facultatea de Drept ULBS la ceas aniversar - 50 de ani

Anul 2021 este anul în care Facultatea de Drept a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu celebrează împlinirea a 50 de ani de la înființare.

În cursul deceniilor de existență, Facultatea a dobândit, prin ambele specializări ale ei, o poziție prestigioasă în peisajul învățământului superior, bucurându-se de aprecierea comunității academice și a celei a profesiilor juridice și administrative, la nivel național și internațional.
Este un rezultat datorat valorii și efortului generațiilor de cadre didactice ale Facultății, de absolvenți ai acesteia, care au onorat diplomele obținute prin practicarea în mod competent și integru a profesiilor pe care le-au îmbrățișat, un rezultat datorat disponibilității și implicării personalului didactic auxiliar și nedidactic.
Și astăzi, ca întotdeauna, Facultatea de Drept a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu își exprimă recunoștința față de cei care au clădit instituția, păstrează vie memoria celor plecați dintre noi, transmite absolvenților – familia noastră – gânduri de bine și de dor, iar studenților – succes în sesiune și în viață!
În prezent, Facultatea de Drept este condusă de către decanul con f. univ. dr. Sebastian Spinei.

Etichete:

Recomandam sa citesti si