fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Explozii puternice urmate de incendii în două canale din Municipiul Sibiu

Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112 venit din partea unor cetățeni cu privire la producerea a două explozii, urmate de incendii, fără pagube materiale în două canale situate în municipiul Sibiu, intersecția străzilor Tudor Arghezi cu strada Vasile Carlova, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor de prevenire a producerii unei situații de urgență la locul indicat.

De asemenea în scop preventiv, circulația a fost restricționată pe acea porțiune. Reprezentanții Eon, Electrica și Apă Canal au fost anunțați pentru a interveni pentru evaluarea situației și determinarea cauzei care a produs aceste incidente.

În urma evaluării a situației existente la fața locului de către specialiști a rezultat faptul că, cauza care a determinat producerea acestor explozii, neurmate de incendii a fost un scurtcircuit electric ca urmare a unei defecțiuni la cablurile electrice. Aceasta a produs arderea mocnită, însoțită de degajare de fum toxic care la momentul contactului cu o cantitate de oxigen a produs explozia.

Etichete: