fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Experiențe memorabile la noul Aqua Park Aria Sibiu

Surpriza acestei veri fierbinți vine, atât pentru sibieni, cât și pentru turiști, de la Complexul Aria Sibiu.

Noul Aqua Park Aria este locul ideal de relaxare și distracție pentru întreaga familie. Zonele de înot au fost completate cu un bazin semiolimpic cu șase culoare și o piscină pentru copii cu vârste între 0 și 4 ani. Oferta continuă cu jacuzzi, cascade și o zonă de ”luptă” cu pistoale cu apă.

După efortul depus în apă, aveţi la dispoziţie şezlonguri de relaxare şi un Aquabar amenajat în jurul bazinului de înot, pentru socializare. Cei care doresc să se bucure de soare se pot relaxa pe terasa de pe rooftop.

Experiențe memorabile la noul Aqua Park Aria Sibiu

Complexul Aria Sibiu include o varietate de piscine, tobogane cu apă, zone de spa și masaj, terasă interioară și facilități pentru toate vârstele. „Suntem încântați să oferim comunității noastre un loc unde să se bucure de momente de relaxare și distracție. Aqua Park Aria Sibiu este o investiție în bunăstarea locuitorilor din oraș și nu numai”, spune declarat Andrei Bodea, director Comercial & Marketing.

Aria Aqua oferă și cursuri de înot pentru copii și adulți şi clase de Aqua Gym. Personalul specializat monitorizează spaţiul în permanenţă şi creează un program personalizat pentru fiecare client, în funcţie de necesităţi. Piscina Aria este acoperită şi funcţionează pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Piscina semiolimpică, proiectată de specialişti cu experienţă internaţională, are o lungime de 25 de metri şi o lăţime de 15 metri. Adâncimea apei este graduală, de la 1,20 la 1,40 metri, iar temperatura minimă ajunge la 28°C.

Centrul Aria oferă o gamă variată de servicii de recuperare, inclusiv kinetoterapie, fizioterapie și masaj terapeutic, toate realizate de specialiști. Pentru pasionații de sport, Aria are săli de fitness dotate cu echipamente de ultimă generație, terenuri de tenis, squash și săli pentru clase de aerobic, yoga și pilates.

Istoria începe cu Aria Clinic și din dorința de a oferi sibienilor un spectru larg de servicii orientate către îngrijiri medicale în regim ambulatoriu și de recuperare, activități sportive, wellness și de petrecere a timpului liber cât mai distractiv și interesant. Aria Sibiu este un complex recreativ modern, dedicat furnizării de servicii de înaltă calitate în domeniul sportului și relaxării. Cu facilități de top și un angajament ferm față de comunitate, Aria Sibiu continuă să fie un pilon important în viața socială și sportivă a orașului. Dintr-o clinică medicală, a ajuns astăzi să fie o clinică performantă, să fie cea mai mare și bună sală de sport, iar sibienii să aibă cel mai mare Aqua Park al Transilvaniei.

Experiențe memorabile la noul Aqua Park Aria Sibiu

Aria Aqua Park & Spa funcționează după următorul program:

Luni – Vineri: 06:00 – 22:00

Sâmbătă – Duminică: 09:00 – 22:00