fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Eugen Beza a debutat cu succes pe banca tehnică a formației FCH

Eugen Beza a debutat cu succes pe banca tehnică a formației FCH

A.F.C. Hermannstadt s-a impus în fața celor de la FC Argeș, scor 4-1 și ajunge la 26 de puncte în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

În minutul 43, Yazalde a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, din 3 metri, după o centrare a lui Petrescu, și tot el a dus scorul la 2-1 în partea secundă, după o centrare din corner. Aosman a dus scorul la 3-1. Acesta l-a executat cu o ”scăriță” pe Greab după o pasă superbă a lui Belu. Scorul final a fost stabilit de Mățel, cu o execuție perfectă din lovitură liberă, iar Hermannstadt – FC Argeș s-a terminat 4-1.După acest meci, Hermannstadt ajunge la 26 de puncte în Liga 1, iar FC Argeș rămâne pe locul opt, cu 37 de puncte, și poate rata matematic calificarea în play-off dacă FC Botoșani o va învinge în această etapă pe Viitorul.

„Eugen Beza a obținut prima victorie în calitate de antrenor principal al echipei… O victorie memorabilă, în fața unei echipe în formă și cu pretenții de play-off! Pentru asta -#RESPECT! P.S.: #RESPECT, D’acii 2017 Sibiu, cei care ne înțeleg și ne susțin necondiționat.”, au scris reprezentanții clubului FCH pe o rețea de socializare.
Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment