fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

ESTE Filmul de Miercuri te invită la filmul MADRE

ESTE Filmul de Miercuri te invită la filmul MADRE

ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul MADRE, regia Rodrigo Sorogoyen, producție Spania-Franța. Proiecția va avea loc miercuri, 21 iulie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural “Ion Besoiu”.

 

Sinopsis:

O dramă puternică și sensibilă în același timp, Madre o are în centru pe Elena, o femeie din Spania care și-a pierdut fiul în vârstă de șase ani. Ultima oară când a vorbit cu el l-a telefon, copilul era pe o plajă din Franța, speriat că nu-și găsește tatăl. La un deceniu după incident, Elena e pe aceeaşi plajă şi îşi umple zilele administrând un restaurant. E gata să se împace cu trecutul, când, într-o zi, îl întâlneşte pe Jean, un adolescent care îi aduce aminte de fiul ei. Între cei doi se naște o relaţie cu urmări neaşteptate.

 

Actrița Marta Nieto a primit pentru rolul din acest film trofeul secțiunii Orizzonti pentru cea mai buna actriță la Festivalul Internațional de Film de la Veneția din 2019.

 

Preţul unui bilet este de 17 lei și se poate achiziționa online de pe EventBook (https://eventbook.ro/film/bilete-madre-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

Rating: N-15. Nerecomandat persoanelor sub 15 ani.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si