fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Eroii noștri sibieni: Maria Hirist, medic epidemiolog

În aceste zile, medicii sunt în prima linie. În spitalele de boli infecţioase şi în laboratoare se lucrează neîncetat, iar specialiştii aproape îşi dublează turele pentru a face față numărului mare de pacienţi ori sutelor de teste. Să-i sprijinim, respectând toate indicaţiile lor, şi să le mulţumim pentru sacrificiul lor. Medicul epidemiolog Maria Hirist este unul dintre Eroii noștri sibieni și una dintre cele mai expuse persoane în perioada pandemiei.

Astăzi este ziua de naștere a doamnei doctor Maria Hirist, medic epidemiolog  în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu. Redacția star sibian îi transmite un sincer și călduros La mulți ani! Vă dorim multă putere de muncă și multă sănătate.

Astăzi este ziua medicului nostru epidemiolog, un Om extraordinar. La mulți ani binecuvântați, doamna doctor Maria Hirist! VĂ MULȚUMESC din suflet dumneavoastră și întregii echipe din Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu pentru efortul depus în această perioadă dificilă! (transmite Cristian Roman, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.

Personalul medical este cel mai expus în faţa pandemiei de COVID-19 şi singura şansă că România să nu treacă prin încercările Chinei şi Italiei.

Etichete:

Recomandam sa citesti si