fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Eroii noștri sibieni: Florina-Elena Codreanu, asistent medical principal

Credincioşii ortodocşi îi serbează, joi, 21 mai, pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, datorită cărora creştinismul a devenit religie permisă, jertfele sângeroase au fost interzise şi duminica a fost stabilită zi de odihnă în Imperiul Roman. Perioada în care au domnit a rămas cunoscută în istorie drept “Epoca de Aur”. Cu această ocazie, vrem să îi urăm La mulți ani și să vă povestim despre Florina-Elena Codreanu, asistent medical principal în prezent, în cadrul Secției medicină internă, Spitalul Militar de Urgență ”Dr.Alexandru Augustin” Sibiu.  De asemenea, le dorim multă sănătate, putere de muncă și La mulți ani, tuturor sărbătoriților zilei. La mulți ani, Elena!, La mulți ani, Constantin!, La mulți ani, tuturor prenumelor derivate de la Elena și Constantin!

 

Florina-Elena Codreanu este angajată în Spitalul Militar de Urgență ”Dr.Alexandru Augustin” Sibiu de 28 ani, în prezent, lucrează ca asistent medical principal în cadrul Secției medicină internă. În anul 1994, a ales să-și dezvolte abilitățile proprii prin participarea la misiunea ONU în Somalia, îndeplinind atribuții în cadrul spitalului militar de campanie. În semn de recunoaștere pentru activitatea desfășurată, pentru disciplina și devotamentul dovedite în pregătire, în anul 2004 i s-a conferit ”Meritul Sanitar” în clasa a III-a, cu însemne pentru civili.

În meseria pe care o practică, scopul doamnei asistent medical principal Florina-Elena Codreanu este de a fi aproape de oamenii bolnavi, de a-i îngriji cu responsabilitate, simţ al datoriei și afecţiune. Dincolo de masca de protecție și ochelarii care se aburesc de la propria respirație, pe care îi poartă în contextul actual la serviciu, ea alege să ofere pacienților nu doar o îngrijire atentă, competentă, ci și o vorbă caldă.

Suntem mândri că doamna asistent medical face parte din echipa Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, îi mulțumim pentru devotament și cu ocazia zilei onomastice, îi urăm multă sănătate și ”La mulți ani!” De Sfinții Constantin și Elena urăm tuturor sărbătoriților un călduros “La mulți ani!” (transmit reprezentanții Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu)

Etichete: