fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Eroii au nevoie de protecţie pentru a continua să fie în linia întâi

În aceste zile extrem de grele, comunitatea sibiană continuă să sprijine prin diverse proiecte sau donații pe cei care ne salvează vieții, eroii din Linia Întâi, cum am început să îi numim pe medici, asistente, ambulantieri… pe cadrele medicale.

Serviciul de Ambulanță Sibiu a primit astăzi din partea Fundației Polisano o donație constând într-un tunel de decontaminare. De asemenea, SAJ Sibiu a mai primit un al doilea a ajuns la noi prin grija domnului Raul Andrei Apostoiu.

“Aceste tunele extrem de importante și le vom folosi în stațiile Serviciului de Ambulanță de la Sibiu și Mediaș. Cadrele din LINIA ÎNTÂI le mulțumește tuturor celor care ne întind o mână de ajutor!”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

Tunelul donat de Fundația Polisano va deservi urgenţele din nordul judeţului şi cuprinde 40 ambulanţieri.

“Ne-am bucurat să putem veni în ajutorul eroilor din linia întâi. Astăzi, prietenii de la Serviciul de Ambulanţă Sibiu au primit cu sprijinul nostru un tunel de decontaminare pentru staţia lor din Mediaş. Eroii au nevoie de protecţie pentru a continua să fie în linia întâi.”, au spus reprezentanții Fundației Polisano.

Etichete:

Recomandam sa citesti si