fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Emoții finale, la Bacalaureat

Află câți elevi sibieni au promovat Bacalaureatul după aflarea rezultatului contestațiilor

Pentru majoritatea candidaților, examenul de Bacalaureat s-a încheiat astăzi, cu proba scrisă la fizică, chimie, biologie vegetală și animală, anatomie, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie, filosofie sau informatică. În județul Sibiu, rata de participare a fost de 97,16%, din cei 2.544 de candidaţi înscrişi absentând 72, potrivit datelor transmise de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Subiectele și baremele de corectare vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15:00.

Cei care au studiat în maghiară sau germană vor susține, mâine, și proba scrisă la limba și literatura maternă.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 8 iulie, până la ora 12:00. Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate vineri, 12 iulie 2024.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment