fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Timp Liber

Emisiunea ”Olga și viața la palat” continuă cu un nou episod

Emisiunea “Olga și viața la palat” este dedicată Palatului Brukenthal din orașul Avrig, reședința de vară a Baronului Samuel von Brukenthal, un loc mirific unde istoria se îmbină perfect cu natura, iar Olga Balan prin prezentările sale ne poartă pe un tărâm de poveste în acea epocă barocă îmbrăcând costumele extraordinare și avându-l ca partener pe Dragoș Zaharia.

Astăzi, 6 noiembrie, pe TVR Cluj, la ora 12:20, va fi difuzat un nou episod din “Olga și viața la palat”.
Invitați speciali sunt Anisa Săndulache și Dragoș Săndulache, doi artiști excepționali și un cuplu extraordinar de frumos care au sărbătorit 6 ani de la căsătorie.

Anisa Săndulache este realizator și moderator TV, iar Dragoş Săndulache este designer vestimentar. Bucătarul chef Cătălin Dobrică ne-a pregătit minunatul tort care odinioară era și preferatul Baronul Samuel von Brukenthal, astăzi pregătit pentru Anisa și Dragoș.

Emisiunea ”Olga și viața la palat” continuă cu un nou episod

Olga Balan a debutat pe scena Teatrului Constantin Tănase și la Festivalul de la Mamaia, a jucat în filmul ”Paradisul în direct” și multe au fost aparițiile sale la Televiziunea Română, dar și cea italiană iar în cei 26 de ani în care a locuit la Roma a avut numeroase apariții în show-urile de Televiziune Rai și Mediaset din Italia, nenumărate filme cinematografice și seriale TV, iar la Napoli a moderat o emisiune dedicată Italiei dar și nenumărate concerte și turnee cu clasicul napoletan printre care concerte pentru promovarea folclorul românesc în Italia. În ultimii ani s-a împărțit între Italia și România, iar în anul 2014 a realizat o emisiune în coproducție cu Televiziunea Română „Salutări din Sud” punând în valoare frumusețea Italiei și a Greciei tradiție gastronomie și turism.

O altă emisiune este “Olga și viața la palat”, realizată anul acesta împreună cu Dragoș Zaharia, o emisiune dedicată acestui loc istoric numit odinioară și Edenul Transilvaniei, Palatul Brukenthal din orașul Avrig, reședința de vară a Baronului Samuel von Brukenthal. Dragoș Zaharia după cei opt ani de animație sa dedicat fotografiei, editare film și a multor proiecte de grafică.
Olga Balan este și Directorul Artistic al Palatului Brukenthal din Avrig.

Emisiunea ”Olga și viața la palat” continuă cu un nou episod
Scenariu si regia : Olga Balan și Dragoş Zaharia.

Etichete:

Recomandam sa citesti si