fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Elevii sibieni de elită, premiați de către Rotary Club Sibiu

Clubul Rotary Sibiu premiază an de an elevii sibieni de elită, prin eforturile membrilor acestui Club, dar și cele ale comunității care se adună în jurul unui proiect cu rolul de a încuraja excelența. “Gala Premiilor de Excelență” Rotary Club Sibiu a avut loc marți, 22 noiembrie la Teatrul pentru copii și tineret Gong. Primarul Astrid Fodor a participat și la ediția din acest an, pentru a-i felicita în egală măsură pe premianți și pe organizatori.
“În seara aceasta am realizat din nou că excelența nu e concept îndepărtat, de neatins, un fapt demonstrat de laureați. Pentru a atinge excelența e necesara multă muncă și, poate cel mai important, o minte iscoditoare și dorința de cunoaștere care depășește manualul și orele de curs. I-am felicitat pe elevii distinși pentru premiile care știu că, dincolo de latura materială, vor reprezenta o încurajare să continue pe același drum al performanței. Am avut plăcerea de a-l felicita și pe domnul profesor Martin Bottesch pentru recunoașterea primită, pe care o merită cu prisosință pentru că a format generații după generații și le-a insuflat, pe lângă plăcerea învățăturii și a științei, principiile morale solide, atât de necesare în formarea generațiilor viitoare” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)
Au primit premiul pentru științe exacte “T. Sanislau”: Beatrice Cristea (Colegiul Gh. Lazăr), Daniel Bischin (Colegiul Gh. Lazăr) și Daria Morariu (Colegiul S. Brukenthal). Premiul pentru istorie “P. Philippi” a fost acordat elevei Teodora Crișan (Colegiul O. Goga). Profesorul Martin Bottesch a fost premiat pentru excelența sa în întreaga carieră de dascăl.