fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Educatie Medias

Elevii profilului teoretic ai Liceului Axente Sever din Mediaș scapă de orele online

Începând de luni 19 octombrie, elevii de la profilul teoretic al Liceului Axente Sever din Mediaș (clasele de matematică informatică, științele naturii, filologie și științe sociale) vor reveni la cursuri față in față.

În ceea ce privește clasele profilului vocațional (instructor sportiv), acestea vor funcționa încă o săptămână (19-25 octombrie 2020) în scenariul roșu (100% online). Ulterior, din 26 octombrie clasele profilului de instructor sportiv vor trece la sistemul hibrid, cu 50% elevi prezenți la cursuri și restul online, prin rotație la interval de o săptămână.

„Motivele acestei decizii sunt legate de faptul că se limitează astfel posibilitatea transmiterii virusului Sars-Cov 2, in condițiile in care elevii de la profilul vocațional participă frecvent la competiții naționale și internaționale, reprezentând cu cinste unitatea noastră de invățământ și cluburile la care sunt legitimați. Liceul Teoretic Axente Sever este și va rămâne, așa cum o spune deviza noastră, O școală prietenoasă, deschisă tuturor”, transmit reprezentanții Liceului Teoretic Axente Sever din Mediaș.

Etichete: