fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Judet Sport

Elevii Liceului Teoretic „Axente Sever” din Mediaș nu au rivali în județ la tenis de masă

Beatrice Hila din clasa a IX-a Filologie intensiv Engleză, Gabriela Herciu din clasa a IX-a Științele Naturii și Mădălina Moga din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză au contribuit săptămâna trecută la calificarea echipei CSM Mediaș la barajul pentru promovarea in Divizia A. La băieți Cristi Cindea din clasa a IX-a Matematică Informatică și Andrei Pinzar din clasa a XI-a Instructor Sportiv sunt jucători de bază în echipa masculină a CSM Mediaș.
„Nu este un secret faptul că cei mai buni jucători de tenis de masă din județ sunt elevi la Liceul Teoretic Axente Sever. În aceste condiții nu este o surpriză faptul că echipa de tenis de masă a Liceului Teoretic Axente Sever a câștigat faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, desfășurată sâmbătă 26 martie la sala Romgaz. Axentiștii noștri s-au calificat la etapa națională, care va avea loc la Târgoviște in perioada 20-22 mai.
Felicitări și succes la națională (și la barajul de promovare in Divizia A, in cazul fetelor noastre)”, transmit reprezentanții Liceului Teoretic „Axente Sever” din Mediaș.
Etichete:

Recomandam sa citesti si