fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Elevi militari din Sibiu, în vizită la prietenul lor Andrei

Mai mulţi elevi de la Școala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri pentru Comunicaţii, IT şi Acţiuni Cibernetice Sibiu l-au vizitat pe Andrei, prietenul lor mai vechi, un tânăr imobilizat în scaunul cu rotile. Elevii militari l-au vizitat pe Andrei împreună cu profesorul lor, col. ing. (r) Constantin Bădescu, directorul executiv al Asociaţiei ACORD din Sibiu. Tinerii militari i-au oferit prietenului lor un tricou militar personalizat cu numele lui ANDREI și o şapcă militară. Andrei a recitat poeziile scrise chiar de el în limba română și în limba engleză. Marcați de acest moment, unii elevi au citit şi ei propriile poezii.

„A fost o întâlnire emoționantă, ca între elevi. S-a vorbit despre școală, profesori, examene. Andrei ne-a făcut o demonstraţie cum croșetează mătănii în timpul postului. Sigur ne vom întoarce să îl vizităm”, ne-a spus prof. Constantin Bădescu.

Elevii şcolii militare menţionate participă periodic la activităţi social-filantropice, amintind aici ajutorarea persoanelor de la Adăpostul de Noapte sau de la Căminul de Vârstnici din Sibiu. Anul trecut, elevii l-au cunoscut şi s-au împrietenit cu Andrei, oferindu-i un telefon mobil şi alte daruri, pe lângă ajutorul adus de Asociaţia ACORD din Sibiu, care i-a oferit un scaun cu rotile şi un laptop.

Etichete:

Recomandam sa citesti si