fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Elevi din regiunea centru au participat la „Olimpiada Satelor din Transilvania”, organizată la Sibiu

Olimpiada Satelor din Transilvania

„Educația nu este pregătirea pentru viața, educația este viața însăși” (John Dewey) sub această deviză coroborată cu responsabilitatea actului de buna guvernanță locală, care prioritizează educația capitol de întâietate, primarii comunelor din județul Sibiu prin structura asociativă Filiala județeană Sibiu a Asociației Comunelor din România, au pus la dispoziție fondul de premiere pentru elevii premianți in cadrul etapei regionale a “OLIMPIADEI SATELOR din TRANSILVANIA” ediția a 10-a, dedicată elevilor din clasele V – VIII, organizată la Sibiu de Inspectoratul Școlar Județean si Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu“.

Alături de partenerii evenimentului Consiliul Județean Sibiu și Asociațiunea ASTRA, primarii comunelor au dat încă odată dovadă de unitate și responsabilitate, stimulând in acest fel performanța in educație și angrenarea elevilor in toate competițiile organizate de Ministerul Educației. Filiala județeană Sibiu a A.Co.R. a fost reprezentată pe tot parcursul acestei acțiuni alături de organizatori și parteneri de Valentin IVAN  – președintele filialei și primarul comunei Sadu.

Valentin IVAN a evidențiat solidaritatea și unitatea colegilor primari, care prin Decizia Consiliului Director au aprobat alocarea sumei pentru fondul de premiere.

Satul românesc dă societății valori și dovedește o renaștere a unei meserii vocaționale acea de “învățător și profesor” care așa cum spunea Tudor Arghezi “Învățătorul este lumânarea care arzând îi luminează pe alții”!

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si