fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Elevă a Școlii Populare de Arte și Meserii din Sibiu alături de Horia Brenciu pe scena FITS

Petra Polgar, elevă a Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Sibiu a fost alături de Horia Brenciu pe scena FITS, duminică seara, în cadrul concertului susținut de artist și la care au participat peste 40.000 persoane, ea fiind una dintre cele trei eleve care au fost invitate de Horia Brenciu, în primul lui concert din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS).

M-am simțit minunat pe scena cu Horia Brenciu. A fost prima data când am urcat pe scena alături de un artist atât de îndrăgit de public, este artistul preferat al tatălui meu și m-am bucurat sa fiu atât de aproape de dansul. Pur și simplu o mâna m-a tras spre scena, era o domnișoara care mi-a spus: ”Horia Brenciu a chemat trei fete pe scena” și am mers cu ea. Îi sunt foarte recunoscătoare. Interacțiunea cu publicul a fost fantastica si m-am simțit de parcă făceam parte din trupa. A fost un moment de neuitat!”, a declarat Petra Polgar. 

Petra Polgar de la clasa de canto muzică ușoară coordonată de Iulian Țicală a obţinut în acest an, premiul III la Festivalul Internațional “Ursulețul de Aur” din Baia Mare, premiul II la Festivalul Internațional „HermannstadtFest” de la Sibiu şi două premii I, unul la Concursul Internațional “Music is in the air” de la Slănic, celălalt la concursul copii și adolescenți “LUCKYKIDS” de la Roman.

Etichete:

Recomandam sa citesti si