fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Elemer Tordai, fostul căpitan al echipei de baschet CSU Sibiu, omagiat de Sala Transilvania

Serviciul Public Sala Transilvania îl omagiază în această perioadă pe cel care a fost Elemer Tordai, fostul căpitan al echipei de baschet CSU Sibiu. Pasiunea pentru baschet și talentul nemărginit l-au făcut  pe medieșeanul, născut pe 6 mai 1971, să ajungă la CSU Sibiu la vârstă de 18 ani, echipă alături de care a cucerit două titluri naționale, în anii 1995 și 1999.

„Toci” a fost căpitanul echipei de baschet din Sibiu și component de bază al echipei naționale, pentru care a jucat peste 100 de meciuri, fiind unul dintre cei mai buni jucători pe poziția 4 din România. A purtat tricoul cu numărul 9, care în semn de respect a fost retras și pus la loc de cinste, în vârful tribunei din „Sala Transilvania”. Din 2008, „unicului căpitan” i-a fost dedicat un turneu amical de baschet – Memorialul „Elemer Tordai” de la Sibiu.

Și-a câștigat respectul și devotamentul suporterilor sibieni și va dăinui pentru totdeauna în amintirea lor. Fanii îl omagiază meci de meci, cântând la unison „Toci, te vom iubi mereu” la fiecare partidă, fie că CSU joacă acasă sau în deplasare.

Etichete:

Recomandam sa citesti si