fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Editura „Andreiana” și Revista Teologică, evaluate de CNCS

Editura „Andreiana” și Revista Teologică, evaluate de CNCS

Conform Metodologiei de evaluare și clasificare a editurilor (vezi documentul aici), în categoria B sunt clasificate editurile și publicațiile cu impact semnificativ în domeniu, cu o vizibilitate considerabilă mai ales pe plan național, precum și cu potențial evident de dezvoltare. Evaluatorii sunt cercetători sau cadre didactice universitare din România, state ale Uniunii Europene, Republica Moldova, Elveția, Norvegia, Marea Britanie, Islanda, Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Japonia și Coreea de Sud. Clasificarea este valabilă până în 2025, an în care editura și publicația de la Sibiu vor fi reevaluate.

Prin această evaluare și clasificare venită din partea CNCS sunt recunoscute și apreciate meritele Editurii „Andreiana” de a publica în anii trecuți numeroase lucrări științifice în domeniul teologiei și nu numai, precum și calitatea academică a studiilor și articolelor publicate în Revista Teologică de la Sibiu.

În total, 17 edituri cu profil teologic din România au fost evaluate de CNCS și încadrate în cele trei categorii, A, B și C, în funcție de punctajul acumulat în urma procesului de evaluare.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si