fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet Sport

Ediția a XI-a a acțiunii “Zilele Sportive Rășinari 2020”- competiții de fotbal, cros, tenis de masă și șah

Joi, 22 octombrie 2020 începând cu orele 12.00, la Rășinari se va da startul unei noi editii, a XI-a, a acțiunii “ Zilele Sportive Rașinari 2020”. În cadrul proiectului vom organiza competiții de fotbal, cros, tenis de masă și șah. Startul competițiilor sportive va fi la Baza Sportivă Rășinari Arena cu cros și fotbal . Competițiile care vor încheia ziua dedicate acțiunilor sportive vor fi cele de tenis de masă care va avea loc în Centrul de tineret Rășinari și cea de șah la Primăria comunei Rașinari.

„Competiții unde așteptăm să participe un numar cât mai mare de copii și tineri din localitate. Activitățile sportive se vor desfășura după un regulament iar câștigătorii vor fi rasplătiti cu premii de către organizatori , Primăria Comunei Rășinari, Direcția Județeana pentru Sport și Tineret Sibiu și Asociația Clubul Sportiv “ Păltiniș” Rășinari. Se va impune purtarea măștii de protecție și respectarea regulilor de distanțare atăt în spațiul exterior căt și interior. Deplasarea participanților la Baza Sportivă.”, transmit organizatorii evenimentului.

„Crosul Toamnei 2020” se desfășoară pe categorii de vârstă gimnaziu și primar/ masculin și feminin, la Baza Sportivă Rășinari Arena.
„Cupa Păltiniş- fotbal” se desfășoară pe categorii de vârstă gimnaziu si primar, la Baza Sportivă Rășinari Arena, dupa regulamentul Federatiei Romane de Fotbal „Cel mai bun şahist” se joacă sistem turneu fiecare cu fiecare la Primăria Comunei Rășinari.
„Cupa tenis de masa 2020” se desfășoară în Centrul de Tineret Rășinari.

Rășinari Arena se va face autobus care va pleca din centrul comunei la h 12.00. Parteneri proiectului sunt: Centrul de Tineret Rășinari, Școala Sava Popovici Barcianu Rășinari, Școala Octavian Goga Rășinari.

Proiectul este cofinanțat de către Primăria Comunei Rășinari în cadrul Agendei Sportive prin Asociația Sportivă Păltiniș Rășinari și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu în cadrul Programelor Ministerului Tineretului și Sportului (P1- Program de centre de tineret al MTS și P2- Program Sportul pentru Toți al MTS).

Etichete: