fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Ediția a 4- a a proiectului “Cursa de Rățuște” este organizată în format hibrid

Ediția a 4- a a proiectului “Cursa de Rățuște” este organizată în format hibrid

Datorită contextului în care ne aflăm, cursa de rățuște, cu scop caritabil, organizată de Clubul Rotaract Sibiu, care are ca scop renovarea și echiparea Secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență, se va ține anul acesta într-o formă HIBRID:

22 MAi 2021, de la ora 13:00 se va da startul celei de-a patra ediții ce se va desfășura LIVE pe pagina de Facebook Rotaract Sibiu, iar prima rățușca care va trece linia de sosire va oferi celui căruia a adoptat-o un premiu în valoare de 2000 RON.

“Deși contextul actual nu ne permite să organizăm proiectele așa cum ne-am fi dorit, Rotaract Club Sibiu continuă să se implice în comunitate organizând Cursa de Ratuste fizic, dar fără spectatori. Astfel, am vrut din tot sufletul să organizăm unul dintre proiectele noastre dragi, de data asta însă, un pic modelat situației actuale și cu o notă de originalitate inedită. Dacă anul trecut Cursa de Rățuște a fost un desen animat, anul acesta o să fie fizică  intr-o locație secretă.

Ediția a 4- a a proiectului “Cursa de Rățuște” se va ține în pe pagina de Facebook Rotaract Sibiu si a celor de la Livestream ăe data de 22 Mai 2021

Ediția a 4- a a proiectului “Cursa de Rățuște” este organizată în format hibrid

O metodă simplă și fără riscuri prin care oricine poate să adopte o rățuscă în valoare de 10 RON de pe site-ul oficial: https://sibiu.cursaderatuste.ro/ prin intermediul plății cu cardul.

Scopul principal al proiectul este de a renova și echipa Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu.

În același timp, prima rățușca care va trece linia de sosire va oferi celui căruia a adoptat-o un premiu în valoare de 2000 RON oferite de sponsorul nostru prinicipal Visma Software.

Anii trecutii in total au fost adoptate peste 9000 de rățuște care s-au înfruntat într-o cursă amuzantă pe râul Cibin și Online. Peste 100.000 RON s-au strâns din aceaste curse, care au fost donați copiilor născuți cu malformații grave cardiace și renovarea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean Sibiu

Cum pot adopta o rățușcă ?
accesând https://sibiu.cursaderatuste.ro/ sau la HUG THE MUG

Cât costă o rățuscă ?
10 RON

Pot adopta o singură rățușcă?
Nu, poți adopta cât de multe rățuste dorești.

Cum se face plata ?
Plata se face cu cardul direct pe site sau fizic la HUG THE MUG

Când va avea loc cursa ?
Cursa va avea loc pe pagina de Facebook Rotaract Sibiu pe data de 22 Mai

Vă așteptăm cu drag să participați alături de noi la cea mai amuzantă cursă caritabilă, de data aceasta in mediul online “

Etichete:

Recomandam sa citesti si