fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport Actualitate Medias

Edi Iordănescu: Umanitatea va trece şi peste această provocare

Antrenorul grupării de pe Târnava Mare, Edi Iordănescu, a făcut o postare pe contul său de Facebook în care explică faptul că țări precum Statele Unite, Germania, Franța, Spania sau China au adoptat carantina sau izolare totală și crede că este cea mai bună soluție pentru stoparea acestui virus.

Tehnicianul Gaz Metanului compară pandemia de coronavirus cu Cel de-al Doilea Război Mondial, fiind de părere că este o perioadă de testare a noastră ca popor și a modului în care ne supunem măsurilor luate de către autorități.

Redăm mai jos mesajul transmis de Edi Iordănescu, antrenorul Gaz Metanului.

Ţări mai dezvoltate şi mai civilizate decât România au decis izolare totală: Italia, Franţa, Spania, Germania, urmează Anglia, Israel , Statele Unite ….China deja a trecut prin acest proces, nu ştiu noi ce aşteptăm !? Cred că a trecut şi momentul “recomandărilor”, am demonstrat că noi suntem mai “inteligenţi” decât specialiştii şi autorităţile în atâtea cazuri deja!!

Umanitatea va trece şi peste această provocare, cu siguranţă cea mai mare după al doilea Război Mondial, dar cu măsuri concrete, severe, chiar şi cu ajutorul lui Dumnezeu!!!

Etichete: