fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport Medias

Edi Iordănescu și-a reziliat contracul cu Gaz Metan Mediaș

Edi Iordănescu și-a reziliat  contracul cu gruparea de pe Târnava Mare după 1 an și jumătate petrecut pe banca acesteia.Sub comanda lui Edi Iordănescu medieșenii au câștigat play-out-ul, implicit locul 7, iar in acest sezon s-au calificat pentru prima dată în play-off.Pe durata contractului cu Gaz Metan, Edi Iordănescu a mai avut oferte din partea echipelor FCSB și Universiteatea Craiova, pe care ulterior le-a refuzat, declarând că rămâne la Mediaș cel puțin până la finalul contractului, dar nu s-a ajuns la niciun acord cu conducerea clubului privind problemele cu banii, cât nici despre stabilirea bugetului pentru următorul sezon.

Oficial azi mi-a încetat contractul cu Gaz Metan. Tot ce pot să spun este că a fost o perioadă extrem de grea, cu multe probleme și chiar obstacole, dar cel puțin la fel de frumoasă pentru mine, atât uman, cât și profesional. Am locuit mai mult de un an în hotelul clubului, a fost ca și a doua mea casă, mi-am pus toată priceperea, experiența, devotamentul, energia și loialitate pentru Gaz Metan și grupul extraordinar de jucători cu care am lucrat.
Toata lumea a contribuit într-o manieră deosebită la îndeplinirea acestui obiectiv unic pentru club și oraș, în fruntea cu grupul de jucători cărora le mulțumesc din suflet și apoi cu conducere, suporteri și toți cei implicați în activitatea zilnică a echipei.
Mărturisesc că nu am respins continuitatea, dar stilul meu și felul meu de a fi înseamnă că mereu totul să se bazeze pe un plan, o strategie. Pâna în acest moment nu s-au găsit soluții pentru rezolvarea problemelor financiare, nu s-a putut construi un buget și o strategie pentru sezonul viitor, iar eu nu pot să îmi asum obiective importante fără a mă baza pe lucruri clare. Am așteptat mai bine de 2-3 saptămâni și din păcate rezolvările nu au venit.
Nu vreau să condam pe cineva, îmi doresc totuși ca băieții să fie răsplătiți pentru munca și performanta realizată și în final pentru banii aduși in club, și îmi mai doresc ca Gaz Metan să foloseasca această perioadă extraordinară ca o fundație pentru viitoare performante. Mediaș va rămâne mereu în sufletul meu, la fel și Gaz Metan. (a spus Edi Iordănescu pentru site-ul suporterilor, www.gazisti.ro)

Etichete:

Recomandam sa citesti si