fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Echipajele ISU din județul Sibiu au intervenit la șase incendii și 73 de cazuri medicale

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu sunt mereu la datorie. 
Astfel, în acest sfârșit de săptămână salvatorii sibieni au răspuns prompt la peste 90 de solicitări prin numărul de urgență 112, după cum urmează:
 Echipajele SMURD au intervenit pentru acordarea primului-ajutor medical  calificat unui număr de 73 cazuri medicale.
 Alte 17 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD din cadrul serviciilor voluntare pentru situații de urgență ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.
 Salvatorii sibieni au intervenit pentru localizarea și lichidarea a șase incendii, după cum urmează:
27.03.2020 Sectia Mediaș – incendiu manifestat la compartimenul motor al unui autoturism.  Acesta a fost afectat în proporție de 50% .
27.03.2020 Sectia Mediaș – incendiu vegetație uscată și resturi vegetale pe aproximativ 200 mp;
27.03.2020 Detașamentul de pompieri Sibiu – Sibiu, Str. Maramureșului, incendiu vegetație uscată și resturi vegetale. Au ars aproximativ 250 mp;
28.03.2020 Detașamentul de pompieri Sibiu a intervenit în localitatea Tălmăcel pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească de aproximativ 6 mp. Nu au fost semnalate victime.Pompierii militari au fost sprijiniți de Serviciul voluntar pentru situații de urgență al orașului Tălmaciu.
29.03.2020 Sectia Mediaș – municipiul Mediaș,  incendiu vegetație uscată și resturi vegetale pe aproximativ 5000 mp;
29.03.2020 Detașamentul de pompieri Sibiu – Sibiu, str. Ștefan cel Mare , incendiu deșeuri lemnoase. Au ars aproximativ 500 kg de deșeuri.
Salvatorii sibieni sunt pregătiți în permanenţă să intervină cu mijloacele tehnice din dotare pentru acordarea ajutorului medical de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.
Etichete:

Recomandam sa citesti si