fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Echipa U14 masculin a încheiat cu o victorie participarea la turneul EYBL de la Plzen

Echipa masculină U14 a încheiat cu un succes participarea la cel de al 2-lea turneu EYBL, desfășurat în perioada 3-6 februarie la Plzen, Cehia. La ultimul joc din competiție, „galben-albaștirii” au învins cu scorul de 74-70, echipa similară a celor de la CB Palmas.

A fost o partidă în care am preluat conducerea începând cu startul reprizei secunde, după care nu am mai cedat-o până la final.

Erick Sledinschi a fost cel mai bun marcator al echipei noastre cu 23 de puncte, plus 11 recuperări și 4 pase decisive. Luca Otgon a impresionat cu 17 puncte, 21 de recuperări și 2 pase decisive. Radu Popa a reușit 13 puncte, 6 pase decisive și 3 recuperări. Matei Coroian a contribuit cu  11 puncte și o recuperare. Au mai marcat: Cosmin Popescu – 4 puncte (4 recuperări), Andrei Vulc – 2 puncte (o pasă decisivă), David Dinescu – 2 puncte (2 recuperări și o pasă decisivă), Andrei Manițiu – 2 puncte. Au mai evoluat: Andrei Toader (4 pase decisive și 3 recuperări), Felix Petrinca (o recuperare și o pasă decisivă), Andrei Ciora (o recuperare și o pasă decisivă) și Alex Rotar.

BC CSU Sibiu a disputat patru partide la Plzen și a obținut o singură victorie, înregistrând următoarele rezultate:

  • Vineri (04.02) vs Debreceni Kosarlabda Akademia (Ungaria) 60-67
  • Sâmbătă (05.02) vs Lokomotiva Plzen (Cehia) 63-75
  • Sâmbătă (05.02) vs College Basketball (Italia) 67-85
  • Duminică (06.02) vs CB 7 Palmas(Spania) 74-70

Nikola Pavlovic și Mădălina Geleriu au avut în Cehia un lot format din 14 jucători, după cum urmează: Erick Sledinschi, Radu Popa, Luca Otgon, Cosmin Popescu, Matei Coroian, Felix Petrinca, Andrei Ciora, Andrei Toader, Alex Rotar, David Dinescu, Victor Achirei, Andrei Vulc, Octavian Duse și Andrei Manițiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si