fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Echipa feminină a Gazului Metan va juca la turneul final

Echipa feminină a Gazului Metan va juca la turneul final

Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat perioada și locația de disputare a turneului final din Campionatul Național de Junioare U15.

Astfel, cu toate că inițial echipa feminină a Gazului Metan figura în clasament pe locul al doilea în seria în care a evoluat, având un golaveraj inferior echipei FC Hermannstadt, în cele din urmă criteriul de departajare a fost numărul de goluri marcate în deplasare, cele două echipe având același număr de puncte. Gaz Metan a încheiat la egalitate, scor 4-4, partida cu FC Hermannstadt.

Astfel, cele 8 echipe calificate în faza finală la Campionatul Național de Junioare U15 se vor lupta pentru trofeu la Odorheiu Secuiesc, în perioada 2-6 iulie 2021. Conform FRF, echipele calificate în această fază sunt Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Universitatea Olimpia Cluj, FCSB, Orizontul Tifești, Campionii FC Argeș, Vulpițele Galbene Roman, FK Csiksereda și Gaz Metan Mediaș. Acestea vor fi împărțite în două grupe a câte 4 echipe, primele clasate în cele două grupe urmând a disputa finala în 6 iulie.

Etichete:

Recomandam sa citesti si