fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Echipa ALDE Sibiu: Sibienii merită să trăiască în condiţii decente! (P.E)

Echipa ALDE Sibiu formată din Laurențiu Cosmin Balcu, propus pentru Consiliul Județean Sibiu și Horațiu Marin, nominalizarea pentru Primăria Sibiului, consilierii la CJ, respectiv consilierii locale s-au întâlnit astăzi cu locuitorii din Terezian, Hipodrom și Mihai Viteazu.

Echipa ALDE Sibiu: Sibienii merită să trăiască în condiţii decente! (P.E)Cum a fost “baia” de mulțime aflăm din comunicatul trimis de echipa ALDE Sibiu.Întâlnirea de astăzi cu locuitorii din cartierul Terezian ne-a confirmat încă o dată că sibienii sunt oameni care-şi doresc să trăiască în condiţii decente şi sunt dispuşi să se implice şi să vină cu soluţii.

Alături de colegii din ALDE am fost înconjuraţi de zeci de oameni care şi-au pus speranţele în noi ca să-i ajutăm să aibă străzi asfaltate, locuri de joacă pentru copii, şcoli şi grădiniţe renovate.

Tot astăzi ne-am reîntors în Hipodrom, unde oamenii din zona Mihai Viteazu au solicitat o nouă întâlnire, pentru că au văzut în noi corectitudine, ambiţie şi soluţii pe termen lung. Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă promitem că doar ÎMPREUNĂ putem schimba mentalităţi.

Echipa ALDE Sibiu: Sibienii merită să trăiască în condiţii decente! (P.E)Tot ce trebuie să faceţi este să ieşiţi la vot şi să votaţi echipa ALDE în frunte cu Marin Horaţiu, viitor primar al Sibiului şi Balcu Laurenţiu Cosmin pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu.
Votaţi oamenii care vin cu soluţii, nu doar cu promisiuni!

Etichete:

Recomandam sa citesti si