fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Propunere PNL: Dumitru Budrala, Cetățean de Onoare al Sibiului

Liberalii sibieni anunță, pe pagina oficială a organizației, că îl vor propune pe Dumitru Budrala, fondatorul Festivalului ASTRA FILM, pentru titlul de Cetățean de Onoare al Sibiului.

„ASTRA FILM FESTIVAL (AFF) împlinește anul acesta 30 de ani de la prima sa ediție, cea din 1993. Devenit unul dintre marile evenimente ale  cinematografiei europene, ASTRA FILM a adus beneficii extraordinare comunității sibiene, iar  gestul nostru vine ca o recunoaștere firească a tuturor acestora.

Dumitru Budrala este cel care a creat AFF, este omul  căruia i se datorează creșterea  și calitatea de astăzi a festivalului, dar si  reușita misiunilor  ambițioase pe care festivalul si le-a asumat  (Astra Film Junior, Doc School, Romania Open și foarte multe altele). Dumitru Budrala are alături o echipa pentru performanțele căreia  merită, de asemenea, aprecieri”, se arată în postarea făcută de liberali pe pagina de socializare a organizației PNL Sibiu.

Președintele PNL Sibiu, Adrian Bibu, a afirmat că Dumitru Budrala „face neîncetat, de zeci de ani, dovada atașamentului său pentru Sibiu și pentru oamenii care trăiesc aici” și că merită din plin acest titlu. În plus, liderul liberal și-a felicitat colegii pentru demers și pe consilierul local Corina Dăncilă, pentru inițiativă.